Grondverzet-, transport- & sloopbedrijf Frank de Weijer Maastricht

Sloopwerk door Frank van de Weijer

Streep

Hoe leuk het ook is om zelf ergens de hamer of sloopkogel in te zetten, slopen is echt een vak apart. Het is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarbij brengt slopen ook risico’s met zich mee. Of het nu een compleet woonhuis is, een tuinhuisje of een vloer, kleinschalig sloopwerk is onze tak van sport.

Het dak gaat eraf in Maastricht en omstreken

Laat transport-, grondwerk- en sloopbedrijf Frank de Weijer uw object of opstal vakkundig verwijderen en afvoeren. Maar ook renovatiesloopwerkzaamheden, waar deels iets gesloopt moet worden.

U kunt zich voor alle sloopwerkzaamheden beroepen op ons complete machine- en materieelpark. Dit met professionele begeleiding en bediening van bekwame machinisten. Van onze 850 kilo zware machine van 70 cm breed voor inpandig werk, tot de grote bandengraafmachine.

Voor iedere sloopklus komen we eerst bij u op locatie kijken. We inventariseren de gevaren van de situatie ter plekke. Zo komen u noch wij voor verrassingen te staan. Op basis van het locatiebezoek stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Het dak gaat eraf in Maastricht en omstreken
Sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden

Huur ons in voor:

  • Renovatiesloop
  • Kleinschalig sloopwerk, van een berging tot en met een compleet woonhuis